Schoonheidsbehandelingen

Vitaliserende & Ontstressende behandeling

 • alle huidtypes
 • gestreste huid
 • vermoeide huid

Deze droombehandeling, in een naar plantenoliën geurende omgeving, zorgt voor een diepgaande ontspanning. Doormiddel van ampullen (bommetjes met werkstoffen) wordt uw huid optimaal gevoed. Door hun dieptewerking verbeteren zij de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Na een ontspannende massage voelt u zich innerlijk en uiterlijk herboren.Uw voeten krijgen ook een vitaliserende behandeling.In de Extenso Vitaliserende & Ontstressende behandeling wordt uw huid opnieuw in balans gebracht door het gebruik van een bijzondere combinatie van hoogwaardige werkstoffen.Uw huid krijgt bij deze behandeling een stralende teint en voelt ontspannen en uitgerust aan.

€ 65,70

Hydraterende & Cel vernieuwende behandeling

 • vochtarme en droge huid
 • droogte lijntjes
 • vale huid, voelt weinig soepel aan
 • overgevoelige huid
 • schilferige huid

Een vochtarme huid vertoont droogte rimpeltjes. De teint is vaal en de huid voelt onaangenaam en weinig soepel aan. Het vermogen om water op te nemen neemt af en de huid wordt droog en verliest haar elasticiteit. De Extenso “Hydraterende en Cel vernieuwende behandeling” is er op gericht de huid te voeden, het vochtgehalte van de huid te herstellen en de structuur van de huid te verbeteren.Intensief vochtregulerende bestanddelen in de Extenso producten verbeteren het vochtgehalte van de huid en houdt haar stabiel.Hoogwaardige werkstoffen stimuleren de celvernieuwing, voeden de huid en geven haar nieuwe vitaliteit en een stralende heldere teint.

€ 65,70

Mini Face Lift

 • rijpere en veeleisende huid 30+

De huid wordt ouder door genetisch bepaalde ouderdomsverschijnselen. Dit zijn processen in het bindweefsel van de lederhuid die bestaan uit collageen- en elastinevezels. In de loop van de jaren verliezen de collagene vezels hun elasticiteit. Het vermogen om water op te nemen neemt af en de huid wordt droog en rimpelig.Om de huid haar jeugdige uitstraling terug te geven moet cel vernieuwing gestimuleerd worden en gezichtscontouren verstevigd worden.De Extenso “Mini Face Lift behandeling” maakt de teint van uw huid ogenblikkelijk stralender, fijne lijntjes vervagen en de contouren van het gezicht worden strakker en steviger.De sterk voedende ingrediënten in de Extenso producten stimuleren de cel vernieuwing, geven optimale spankracht en maken de huid stralender.Bij deze behandeling worden uw handen ook mee verzorgd.

€ 65,70

Liftende & Verstevigende behandeling

 • rijpere huid
 • veeleisende huid ( te kort aan thuis verzorging)
 • vanaf 30+

Naarmate we ouder worden, wordt de huid dunner en verliezen de collagene vezels in de huid hun elasticiteit en er ontstaan rimpeltjes. Het vermogen om water op te nemen en de productie van eiwitten en vetten neemt af. De huid wordt droger en slapper en is gevoeliger voor invloeden van buitenaf.Tijdens de Extenso “Liftende & Verstevigende behandeling” wordt de huid doordrenkt met actieve bestanddelen(ampullen) die de huidveroudering tegengaan.Door zich te concentreren op de innerlijke ondersteunende structuur van de huid en de zichtbare tekenen van veroudering aan de oppervlakte, bereikt deze behandeling een snel, duidelijk zichtbaar resultaat.De huid wordt steviger, krijgt een betere veerkracht en de gezichtscontouren worden verfijnd.

€ 65,70

Sensitieve behandeling

 • couperose huid
 • gevoelige, vochtarme huid
 • snel geïrriteerde huid (snel rood en vlekkerig)

Ons klimaat verandert, mede hierdoor is het aantal mensen met een gevoelige huid de laatste jaren enorm gestegen. De gevoelige huid is vaak dun en fijn van structuur, snel geïrriteerd en snel rood en vlekkerig. De huid is zeer gevoelig voor weersinvloeden en geeft vaak een strak, gespannen gevoel. De huid heeft behoefte aan herstellende, kalmerende bestanddelen die irritatie en roodheid verminderen en de huid tegelijkertijd volledig beschermen. Met behulp van de Extenso “Sensitieve behandeling” wordt de huid gekalmeerd, gevoed en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.Uw huid krijgt weer rust en voelt zachter en is volledig beschermd waardoor zij de hele dag ontspannen aanvoelt.De ontspannende behandeling met zichtbaar resultaat die de huid haar natuurlijke balans teruggeeft.Bij deze behandeling worden zowel de voeten als handen behandeld met een heerlijke etherische olie.

€ 65,70

Vitamine behandeling

 • alle huidtypes
 • vermoeide doffe, vale, slecht doorbloede huid
 • na ziekte, stress, intensief zonnebank of weersomstandigheden(vakantie)
 • rijpere huid
 • na zwangerschap

Er zijn periodes dat uw huid behoefte heeft aan extra verzorging. Bijvoorbeeld na ziekte, klimaatverandering, stress, na de vakantie of tijdens de zwangerschap. In deze periodes voelt uw huid onaangenaam aan, ziet vaal en is zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid heeft behoefte aan een oppepper en het evenwicht in de huid dient diepgaand hersteld te worden.Met de Extenso “Vitamine behandeling” wordt uw huid weer in balans gebracht door het gebruik van een bijzondere combinatie van vitamines en hoogwaardige werkstoffen. Uw huid krijgt een totale vitaminestoot.Deze behandeling is de ideale energie booster voor een huid die weer levenskracht en vitaliteit nodig heeft.Bij deze behandeling worden uw voeten of handen ook mee verzorgd en gevoed.

€ 65,70

Zuiverende & Hydraterende behandeling

 • vette huid
 • onzuivere huid (mee-eters, puisten)
 • gecombineerde huid met (droogte) rimpels
 • poriën vergroot van voorhoofd, rond neus en kin

Een onzuivere huid is een lastig probleem waar veel mensen mee te maken hebben. De huid trekt meer vuil aan, glimt vaak en heeft vergrootte poriën. De huid vertoont regelmatig onzuiverheden als puistjes en mee-eters. Daarnaast heeft de huid een groot te kort aan vocht.Van belang is om de talgproductie te normaliseren waardoor onzuiverheden zullen verminderen en het vochtgehalte in de huid te verhogen.Door de Extenso “Zuiverende & Hydraterende behandeling” wordt de huid intensief gereinigd, de talgproductie genormaliseerd en de natuurlijke weerstand van de huid verhoogd.Intensief vochtregulerende bestanddelen in de Extenso producten verbeteren het vochtgehalte van de huid en houdt haar stabiel.Uw huid komt geleidelijk weer in balans en zal een stralende, zuiverende uitstraling hebben.Bij deze behandeling wordt ook uw rug mee behandeld.

€ 65,70