Alette's Pedicuresalon

Dat voeten een zwaar leven leiden is een feit! Daarom is een bezoek aan de pedicure net zo belangrijk als u uw haar laten knippen. Vaak zijn de voeten een ondergeschoven kindje, dat is jammer! Pijnlijke voeten zijn niet normaal en dat kan alleen maar erger worden.

Wanneer u uw voeten regelmatig bij Alette’s Salon (1 x per 6 weken) laat verzorgen met een pedicurebehandeling dan kunt u het ontstaan van teveel eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en dergelijke, vaak voorkomen.

Ook doe ik nagelbeugels of protheses plaatsen bij ingegroeide nagel.
Of  samen met u een plan maken voor het behandelen van uw schimmelnagel (in de volksmond kalknagel). U hoeft niet met schimmelnagels of  afgescheurde nagel te lopen hier heb ik met nagelgel een oplossing voor. Ook voor mannen. Met een gel ziet het er net als een gewone, onbeschadigde teennagel uit.

Goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid!! Veel mensen onderschatten het belang van een goede voetverzorging. Dat is jammer, voeten worden nog te vaak vergeten. Kom langs en laat uw voeten weer stralen!

Prijslijst pedicure

Complete Behandeling
voeten reinigen, teennagels knippen, evt. likdoorn, eelt verwijderen, kalknagels afvlakken, nagelomgeving reinigen, massage, verzorgende voetencrème

€ 36,-

Deelbehandeling
of likdoorns verwijderen
of eelt verwijderen
of teennagels knippen

€ 27,-

Nagel reparatie gel per nagel

€ 25,-

Teennagels lakken

€ 17,50

Nagelbeugel plaatsen

€ 30,-

Mycose prothese 1 grote teen

€ 30,-

Mycose prothese 1 kleine teen

€ 25,-

Ingroeiende nagel prothese 1 teen

€ 30,-

Color Gellak na prothese

€ 20,-

Color Gellak 

€ 30,-