Alette's Pedicuresalon

Dat voeten een zwaar leven leiden is een feit! Daarom is een bezoek aan de pedicure net zo belangrijk als u uw haar laten knippen. Vaak zijn de voeten een ondergeschoven kindje, dat is jammer! Pijnlijke voeten zijn niet normaal en dat kan alleen maar erger worden.

Wanneer u uw voeten regelmatig bij Alette’s Salon (1 x per 6 weken) laat verzorgen met een pedicurebehandeling dan kunt u het ontstaan van teveel eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en dergelijke, vaak voorkomen.

Ook doe ik reconstructie van teennagels, bij bv. een kalknagel of een half afgescheurde nagel. Met een gel ziet het er net als een gewone, onbeschadigde teennagel uit.

Om uw voeten eens extra te laten verwennen heb ik ook heerlijke wellness behandelingen voor de voeten waarna de voeten weer fluweel zacht en goed gevoed aanvoelen. Verder is het ook heel leuk om uw teennagels van gel te voorzien, waardoor u heel  mooie french of gekleurde nagels krijgt waar u zeker 8 weken plezier van heeft. Twee keer in de zomerperiode behandelen en uw tenen stralen in de slippers!!

Goed en gemakkelijk lopen heeft invloed op de totale gezondheid!! Veel mensen onderschatten het belang van een goede voetverzorging. Dat is jammer, voeten worden nog te vaak vergeten. Kom langs en laat uw voeten weer stralen!

Prijslijst pedicure

Complete Behandeling
voeten reinigen, teennagels knippen, evt. likdoorn, eelt verwijderen, kalknagels afvlakken, nagelomgeving reinigen, massage, verzorgende voetencrème

€ 26,00

Deelbehandeling
of likdoorns verwijderen
of eelt verwijderen
of teennagels knippen

€ 18,00

Nagel reparatie acryl/gel per nagel

€ 15,00

Verwen behandeling
teennagels knippen, voetenbad, schrubben, voetenmasker en een ontspannende voetmassage

€ 36,50

Teennagels lakken

€  8,50

Nagelbeugel plaatsen + nabehandeling

€ 25,00

Gel op de teennagels
met een wit randje (French) of 1 kleur

€ 26,00