Alette's Verhaal

IMG_2567 (400x225)

Mijn naam is Alette Woering-Liewes en woon in het toeristisch hunebeddorp Borger. Nadat ik in 1996 mijn drie jarige kappersopleiding voor zowel heren als dames had afgerond, kon ik helaas niet bij mijn stageplek blijven. Gelukkig kon ik een tijdje als allround kapster in Coevorden aan de slag. Dat is ook mijn geboorteplaats dus wel heel speciaal dat ik hier mijn eerste echte baan kreeg.

Na een half jaar vroeg de saloneigenaar waar ik stagegelopen had of ik  bij haar wilde komen werken. Zij  had twee salons. Ik stond  zowel in Borger als in Exloo.
Daar heb ik heel wat jaartjes het kappersvak met veel plezier uitgeoefend !

Toen werd mij gevraagd of ik de salon in Borger  over wilde nemen. Ik was nog maar  23 jaar maar ik heb geen moment getwijfeld. Zo ben ik “Kapsalon Alette” begonnen.

Mijn eerste eigen zaak met personeel in het centrum van Borger! Na acht jaar en met inmiddels twee kleine meisjes, heb ik  het roer omgegooid en is de salon verkocht.

Na een half jaartje ben ik  de schoolbanken  weer  ingegaan. Na twee en half jaar  mocht ik me gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gediplomeerde pedicure noemen.
Inmiddels was onze garage omgebouwd tot een 4 in 1 salon.

De pedicure-, schoonheid-, kapsalon en nagelstudio met de naam “Beauty 4 All” was geboren!
De verschillende taken zijn voor mij heel afwisselend en voor de klanten gemakkelijk : alles onder één dak.

Het jaar 2017 is begonnen met een frisse start. De salon is helemaal op gepimpt. De nagelstudio is eruit gegaan.
En er is een naamsverandering gedaan, vanaf nu heet mijn salon:
Alette’s Salon. Ik merkte n.l. dat ” Beauty 4 All” niet aan mij gelinkt werd want vroegere klanten van ”  Kapsalon Alette”  vroegen wat ik was gaan doen.

Alette’s Salon is mijn lust en mijn leven! Ik geniet er volop van dat zoveel mensen mijn salon kunnen vinden. En ik hoop dan ook nog jaren voor u klaar te mogen staan!

salon-deur